Allt du behöver, bara några minuter bort.

Där det är enkelt att bo är det enkelt att trivas. Här kan du börja dagen med nybakade frallor på balkongen, och – kanske bäst av allt – du har aldrig långt att gå när du plötsligt upptäcker att kaffet är slut.

Stadsparken - ditt eget, gröna vardagsrum. 

1896 invigdes Trelleborgs stadspark. Idag, drygt ett sekel senare, är det hit du går för att beundra årets första vårblommor och höstens vilda färgprakt.
Med härliga promenadstråk, en populär utomhusscen och vidsträckta gräsmattor – som gjorda för lek, bus och picknick – lockar parken naturälskare i alla åldrar.

Börja dagen med ett dopp!

Strax intill, på Östra Vallgatan, ligger Trelleborgs badhus med allt från äventyrsbad och motionssim till bubbelpool, ångbad, bastu och avkopplande relaxavdelning. Varför inte börja dagen med några hundra meters bröstsim – redan innan frukost?

I Stadsparkhusen behöver du bara gå tvärs över gatan för att komma till Trelleborgs shoppingcenter.

Ta tåget till jobb och nöje

Pågatågsstationen, som invigdes 2015, ligger bara ett par minuter bort. På 35 minuter tar du dig med tåg till Malmö och Köpenhamn når du på mindre än en timme – perfekt för dig som pendlar eller bara vill unna dig en dags gemytligt, danskt hygge.